ABOUT نیلینگ

About نیلینگ

About نیلینگ

Blog Article

عدم اجرای طول عمق گمانه‌ها به‌صورت آزادانه در مجاورت تاسیسات شهری

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از روش‌های پایدارسازی دائم می‌توان به اجرای شمع‌های درجا، دیوار دیافراگمی و سپرکوبی اشاره کرد.

این دو روش علی‌رغم شباهات‌های بسیاری که با یکدیگر دارند دارای تفاوت‌هایی نیز می‌باشند که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد. تفاوت نیلینگ و انکراژ عبارت است از:

این نوع خاک‌ها معمولا برای سازه‌های نگهبان نیلینگ مناسب هستند، چرا که معمولا متراکم بوده، خوب دانه‌بندی شده و همراه با میزان محدودی ریزدانه هستند.

با ادامه حفاری در مرحله دوم، سطح احتمالی لغزش از قسمت تحتانی فاز دوم حفاری عبور می نماید. با اجرای شاتکریت مرحله بعد، لایه شاتکریت اجرا شده با شاتکریت مرحله اول یکپارچه شده و جابجایی‌های بعدی موجب انتقال بارهای بیشتر به میخ‌های ردیف و تولید تنش نیلینگ چیست در میخ خاک‌های ردیف دوم می‌شود.

دیوارهای مختلف نگهبان هر یک دارای مزایا و محدودیت ­های ویژه ­ای بوده که به فرآخور پروژه ­ها می­توان از هر یک یا تلفیق آن­ها استفاده نمود.

پیش از اجرا حتما آزمایش‌های مربوط به نوع خاک، ظرفیت باربری و لایه‌بندی محل، توسط گمانه‌زنی انجام گیرد.

البته در روش میخکوبی معمولا از یک لایه بتن پاششی (شاتکریت) به عنوان پوشش استفاده می شود.

بعد از آنکه نیل‌ها یا میلگردها در داخل گمانه‌ها قرار داده شدند، نوبت به فیکس کردن آن‌ها خواهد رسید. برای فیکس کردن این میلگردها از دوغاب سیمان استفاده می‌شود. اطراف نیل‌ها با دوغاب سیمان پر می‌شود و به این صورت انرژی بین خاک و میلگرد بهتر انتقال داده خواهد شد.

راسول در سه نوع هیدرولیک دیزلی، هیدرولیک برقی و فول پنوماتیک تولید و طراحی شده است.

بله نیلینگ یک روش کامل است، اما در برخی سازه ها با توجه به شرایط می‌توان از روش های تکمیلی مانند انکراژ و سایر روش های پایدارسازی گود استفاده کرد.

به دانش، مهارت، تجربه بالا و بررسی‌‌های کارشناسی در زمان اجرا نیاز است

دسترسی سریعقیمت میلگردقیمت تیرآهنقیمت ورققیمت نبشی و ناودانی

Report this page